Helgens aktiviteter V.2 – Söndag nytt försök Anneberg

Samling 8:45. Idag är vi en liten skara, 4 personer och en hund. Marken är liten så det är helt okay. Förra söndagen lyckade vi fälla två rådjur, vi får se hur det går idag 😊

Vi sätter upp liknande strategi som veckan innan. Jag hamnar längst bort i såten. Lång vandring, mycket rådjusskit på vägen. Väl framme så är det gott om puls.

pass bild

Bilden tagen med telefon som sitter i armband, där av den begränsade bilden. Riktigt trevligt tillbehör när man skall navigera. Ha telefonen tillgänglig med WeHunt, lätt att kolla. Jag skall försöka hitta denna produkt och erbjuda den i shoppen, ett måste för tekniknörden.

Det går en stund, inga djur i sikte. Det blåser kraftigt, mycket ljud att ta in. Kottar som ramlar, grenar som knäcks. Inte helt lätt att urskilja intressanta ljud.

Blåsten gör det svårt för hunden att hitta relevanta spår.  Han får upp något men avtar rätt snabbt. Hunden går igenom större delen av marken, inget som intresserar honom – inga djur hemma i såten.

Det enda jag ser är tjej med två hundar på promenad, inga av dessa ser mig, mer intressant att kolla telefonen 😊, njut av naturen och ta Fejsbook senare.

Vi avslutar jakten och tar en värmande samling runt brasan (som tyvärr inte blir jättevarm). Här blir det gott tjöt, mat och kaffe.

Missade ta bilder från denna trevliga stund. Inga djur denna gång men en trevlig skogspromenad är alltid bra för kropp och knopp.

Nya försök inom kort, troligen redan på onsdag.

Mr. Hunt

Back to blog

Leave a comment